CEL MAI NOU CONCURS Concursul este inca in desfasurare , va asteptam [detalii aici]. Se termina abia pe 18 ianuarie.

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Share this topic!

URL Direct
BBcode
HTML
Alina Gorghiu vs. Ludovic Orban, în cursa pentru şefia PNL. Pe cine susţine Klaus Iohannis

Alina Gorghiu vs. Ludovic Orban, în cursa pentru şefia PNL. Pe cine susţine Klaus Iohannis

avatar

Kames

Administrator fondator
Mesaje : 559
Puncte : 2290
Reputatie : 2

Alina Gorghiu şi Ludovic Orban îşi dispută locul lăsat liber de Klaus Iohannis în conducerea PNL, liberalii urmând să ia joi o decizie în privinţa succesiunii la şefi partidului. Potrivit unor surse liberale, Klaus Iohannis o susţine pe deputata liberală.
Iniţial, îşi anunţaseră candidatura doar Ludovic Orban şi Teodor Atanasiu, acesta din urmă retrăgându-se în ultimul moment.
Ludovic Orban şi-a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, decizia de a candida la şefia PNL, după alegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte, el arătând că este susţinut de "foarte mulţi membri" ai partidului.
"Candidez pentru că eu consider că am deplina legitimitate pentru a aspira la această funcţie. (...) Port blazonul PNL cu mândrie şi cu cinste de 25 de ani. La ora actuală sunt susţinut de foarte mulţi membri ai PNL, foarte mulţi membri ai partidului mi-au solicitat să candidez la această funcţie", a spus Orban.

"Ocuparea funcţiei de preşedinte al PNL de către mine va constitui o garanţie că PNL va rămâne cu adevărat PNL, că va continua să fie partidul Brătienilor, partidul marilor noştri înaintaşi care au avut o mare contribuţie la făurirea României moderne. Consider că reprezint o garanţie pentru faptul că PNL va deveni principalul partener politic care să participe la îndeplinirea obiectivelor programului lui Klaus Iohannis", a adăugat el.

Ludovic Orban a făcut aceste declaraţii după ce a fost ales, marţi, lider al grupului PNL din Camera Deputaţilor, în locul lui George Scutaru, care şi-a depus mandatul pentru a deveni consilier prezidenţial.

Funcţia de preşedinte al PNL este vizată, de asemenea, de Teodor Atanasiu, care a anunţat în 28 noiembrie că va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului, care va rămâne vacantă după ce Klaus Iohannis va fi învestit în funcţia de preşedinte al României.

#1 - Postat la data de 19.12.14 20:25
http://boardit.online-talk.net

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Creati un forum gratuit | © PunBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog gratuit